JVM AFBOUW

Klustip: Schroeven oprapen

Niets zo vervelend als een bakje schroeven die verspreid over de hele vloer liggen. Nu kun je deze wel allemaal één voor één oprapen, maar je kunt het jezelf ook makkelijker maken. Zorg er gewoon voor dat je altijd een magneetje bij je hebt (kun je het beste in je gereedschapskist stoppen). De volgende keer dat je schroeven laat vallen kun je deze heel makkelijk en snel oprapen.

Geschreven door Jeroen van Meeteren

Mijn naam is Jeroen, ik ben een zelfstandige professional in de afbouwsector en de drijvende kracht achter JVM Afbouw. Met trots stel ik mijzelf voor met een passie voor hoogwaardige afwerkingen.

Lees meer over mij.

Voor meer informatie of om een project te bespreken,
kun je altijd contact met mij opnemen.

Projecten afgerond

Jaar werkervaring