JVM AFBOUW

Klustip: Leg onderdelen op volgorde

Als je een machine uit elkaar haalt, is het handig om de kleine onderdelen op volgorde te leggen. Een notitieblokje bij de hand houden maakt het karwei zelfs nog makkelijker. Of nog makkelijker: maak van elk onderdeel en elke stap een foto met je smartphone. Weet je bij het in elkaar zetten niet meer waar een bepaald onderdeel hoort, dan kun je dat altijd nog nakijken via de gemaakte foto’s en/of aantekeningen.

Geschreven door Jeroen van Meeteren

Mijn naam is Jeroen, ik ben een zelfstandige professional in de afbouwsector en de drijvende kracht achter JVM Afbouw. Met trots stel ik mijzelf voor met een passie voor hoogwaardige afwerkingen.

Lees meer over mij.

Voor meer informatie of om een project te bespreken,
kun je altijd contact met mij opnemen.

Projecten afgerond

Jaar werkervaring